Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@06:23:42 GMT

جام تختی در سیستم رنکینگ و سیدبندی قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۰۲۱۸۱

جام تختی در سیستم رنکینگ و سیدبندی قرار گرفت

پس از رایزنی فدراسیون کشتی و موافقت اتحادیه جهانی، کمیسیون فنی این اتحادیه با قرار گرفتن رقابت‌های بین‌المللی جام تختی در سیستم رنکینگ موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از آنکه اتحادیه جهانی کشتی از طرح رنکینگ سیستمکشتی گیرانبرای حضور در رقابت های جهانی و در نهایت المپیک ۲۰۲۰ توکیو خبر داد، فدراسیون کشتی ایران، موفق شد رقابت های بین المللی جام تختی را به عنوان یکی از مطرح ترین و قدیمی ترین تورنمنت های بین المللی کشتی دنیا از سال ۲۰۱۸ میلادی در طرح رنکینگ و سیستم سیدبندی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ایران برای اجرای این امر با توجه به شرایط کشورهای عضو کمیسیون فنی و تسلط تمام و کمال روسیه در کمیسیون فنی اتحادیه جهانی، راه دشواری را پیش رو داشت، اما توانست با پیگیری های لازم، جایگاه این تورنمنت مهم بین المللی را در میان برترین تورنمنت های کشتی دنیا حفظ کند.

امسال اتحادیه جهانی کشتی صرفا بازیهای المپیک ۲۰۱۶ برزیل، مسابقات جهانی اوزان غیر المپیکی و رقابت های قاره ای را در سیستم رنکینگ قرار داده، اما اعلام کرده از سال ۲۰۱۸ میلادی، چند تورنمنت بین المللی دیگر از جمله جام تختی را نیز در این طرح قرار خواهد داد. این طرح در نحوه حضور کشتی گیران در رقابت های جهانی و نهایتا المپیک ۲۰۲۰ توکیو تاثیر گذار خواهد بود.

طبق اعلام اتحادیه جهانی، هر کشور میزبان از جمله ایران، می تواند در هر وزن در این مسابقات حداکثر سه کشتی گیر داشته باشد و رقابت های هر وزن(پنج وزن در هر روز)، در دو روز برگزار می شود که روز اول مسابقات مقدماتی، و روز دوم رقابت های شانس مجدد، رده بندی و فینال انجام می گیرد. ضمنا در روز دوم وزن کشی با دوکیلوگرم ارفاق وزن و مسابقات در ۱۰ وزن انجام خواهد شد.

به کشتی گیران نفرات اول تا پنجم هر وزن حاضر در جام تختی به ترتیب ۸، ۶، ۴ و ۲ امتیاز در طرح سیدبندی اتحادیه جهانی تعلق می گیرد. امتیازات کسب شده در هر سال برای معرفی برترین کشتی گیران سال در هر وزن، شامل حضور در رقابت های جهانی، قاره ای و هشت تورنمنت بین المللی مذکور سالیانه محاسبه شده و در ابتدای هر سال میلادی مجدداً امتیازات از صفر محاسبه می شود. در پایان هر سال نیز بهترین کشتی گیران براساس این امتیازات معرفی می شوند.

اتحادیه جهانی کشتی، هشت تورنمنت بین المللی در قاره های آسیا، آفریقا، آمریکا و اروپا را در این طرح قرار داده که جام تختی یکی از این مسابقات است.

البته فدراسیون ایران ضمن پیگیری قرار گرفتن جام تختی در رنکینگ سیستم، معتقد است گرچه وجود رنکینگ سیستم در صورت جامعیت لازم می تواند حرکت جدیدی در وضعیت تورنمنت های بین المللی کشتی دنیا ایجاد کند، اما اگر فاقد انگیزه های فنی و مادی لازم باشد، تاثیر آنچنانی در بهبود شرایط نخواهد داشت.

امید می رود با توجه به حضور جام تختی در طرح سیدبندی در سال ۲۰۱۸ میلادی، سطح این جام بین المللی با حضور کشتی گیران برتر در این رقابت ها، بسیار بالاتر از سال های قبل شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۲۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند

حسن رنگرز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره شرایط تیم ملی کشتی فرنگی بعد از قهرمانی در مسابقات آسیایی و کسب سهمیه کامل این تیم گفت: خدا را شکر برای دومین بار در مسابقات قهرمانی آسیا عنوان قهرمانی را به دست آوردیم و در مسابقات گزینشی هم به دو سهمیه باقی مانده رسیدیم تا کشتی فرنگی با ۶ سهمیه کامل به المپیک راه پیدا کند. حضور ۷ کشتی‌گیر در مرحله فینال و کسب مدال اتفاق ویژه‌ای برای کشتی فرنگی بود که خدا را شکر در این مسابقات محقق شد.

وی گفت: متأسفانه برخی کشتی‌گیران در مسابقات قهرمانی آسیا توقعات را برآورده نکردند و به همین خاطر به اردوی جدید تیم ملی دعوت نشدند. بعد از مسابقات قهرمانی آسیا رقابت‌های جام تختی برگزار شد و در این مسابقات برخی کشتی‌گیران را مورد ارزیابی قرار دادیم تا بتوانیم به یک جمع بندی برسیم و تعدادی کشتی‌گیر از دل این مسابقات به اردو دعوت کنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پاسخ به این سوال که در مسابقات جام تختی پدیده‌ای را هم کشف کردند، گفت: در دو مسابقه داخلی، قهرمانی کشور و رقابت‌های جام تختی عملکرد کشتی‌گیران را مورد ارزیابی قرار دادیم. البته تعدادی از کشتی‌گیران از حضور در مسابقات جام تختی بنا به شرایطی معاف بودند.تمامی سرمایه‌های کشتی فرنگی در این دو مسابقه حضور داشتند. عملکرد آن‌ها را در مسابقات داخلی بررسی کردیم و حالا باید در مسابقات بین‌المللی هم مورد ارزیابی قرار بگیرند.

رنگرز در مورد عدم دعوت برخی کشتی‌گیران به اردوی جدید تیم ملی عنوان کرد: امیر عبدی، محمدرضا رستمی، رسول گرمسیری و ایمان محمدی جز کشتی‌گیران خوب ما هستند اما متأسفانه این چند نفر در مسابقات قهرمانی آسیا توقعات ما را برآورده نکردند و به همین خاطر به اردوی جدید تیم ملی دعوت نشدند. ما باید کشتی‌گیران مختلف که در مسابقات داخلی شرکت کردند مورد ارزیابی قرار دهیم تا در نهایت به یک جمع بندی نهایی برسیم و آن‌ها را به اردوی تیم ملی دعوت کنیم.

کد خبر 6093325 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • شروع خوب نوشاد عالمیان در مسابقات عربستان
  • پیروزی بی دردسر نوشاد عالمیان در مسابقات عربستان
  • کشتی‌گیر کرمانشاهی نائب‌قهرمان جام تختی شد
  • میزبان مسابقات جام تختی کشتی آزاد مشخص شد
  • زنجان میزبان جام تختی آزاد؛ برگزاری جام هاشمی‌نژاد در خرداد
  • تغییر زمان و مکان کشتی آزاد جام تختی
  • صعود فوتسال افغانستان در رنکینگ جهانی
  • جام بین‌المللی یا آبروریزی ملی! چرا جام تختی با این شکل برگزار می‌شود؟/ شعار بیلبوردهای شهردار را باور کنیم یا میزبانی درجه۳ دبیر را ؟
  • تغییر احتمالی زمان و مکان جام تختی کشتی آزاد